Kahvakuula

Kahvakuula on kuin käsipaino, jota on muotoiltu niin, että sitä on helpompi käsitellä isollakin liikeradalla. Kyseessä on siis kuulan muotoinen pyöreäpaino, jossa on kahva. Kuulia on eri painoisia. Kahvakuula harjoittelu tuo treenaamiseen monipuolisuutta, sillä useissa liikkeissä harjoitetaan samalla tasapainoa ja koordinaatio kykyä. Kahvakuulaharjoittelu sopii niin aloittelijalle kuin aktiiviliikkujalle, sekä naisille että miehille. Harjoittelu on toiminnallisista, lihaskuntoa ja kehonhallintaa kehittävä laji. Se sisältää erilaisia heilautuksia, tempauksia sekä rinnallevetoja ja työntöjä. Hyvän kokonaisuuden saat kun teet erilaisia liikkeitä patteriharjoittelu periaatteella. Patteri voi koostua esimerkiksi kolmesta eri liikkeestä. Jokaisen patterin välissä on hyvä pitää muutaman sekunnin ajan taukoa.

Millaisia liikkeitä kahvakuulalla voi tehdä?

No Replies to "Kahvakuula"